Voeding en Horeca –

Centrum Leren en Werken

Medewerker snackbar en taverne

De medewerker snackbar-taverne verzorgt de keukenbereidingen, de bardienst en de bediening van de klanten in een snackbar-taverne. In een sneldienstrestaurant past hij sneldienstrestauratietechnieken toe en bedient de klanten.

De opleiding Medewerker snackbar-taverne bestaat uit 2 modules:
– Snackbar-taverne
– Sneldienstrestauratie

Keukenmedewerker

De keukenmedewerker voert volgens instructies van de verantwoordelijke voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) en vaat uit. Hij verwerkt ingrediënten tot basisbereidingen binnen een keuken door het toepassen van basiskooktechnieken stoven, koken, bakken en blancheren. De opleiding bestaat uit 2 modules, die samen het certificaat Keukenmedewerker afleveren.

  • Initiatie keuken
  • Keukentechnieken

Hulpkok

De hulpkok voert voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Hij verwerkt ingrediënten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Hij bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken. Hij organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan keukenmedewerker. De opleiding bestaat uit 5 modules, die samen het certificaat Hulpkok afleveren.

  • Initiatie keuken
  • Keukenprocessen
  • Keukentechnieken
  • Koude keukenbereidinge
  • Warme keukenbereidingen
    INFO
    Inschrijvingen
     Ann Heymans
     ann.heymans@vtiaalst.be
     +32 (0) 53 60 71 67
    NUTTIGE LINKS
    Share This