Virtuele Jobbeurs - donderdag 25/02/2021

Informatie Sway

Het Vrij Technisch Instituut Aalst is ervan overtuigd dat jongeren meer zin moeten krijgen om te ondernemen. Hoe ze tegen hun eigen kunnen en tegen ondernemen aankijken, wordt voor een groot stuk bepaald door hun opvoeding, opleiding, stage en ervaringen zowel op de werkvloer als op school. In die overtuiging lanceren we het boeiende initiatief ‘Circulus 2021’.

Over Circulus 2021

  • een WIN-WIN situatie voor onderwijs en bedrijven
  • kwaliteitsvol onderwijs
  • investeren in jonge VTI-mensen
  • ondersteuning van stages en eindwerken
  • uitwerken persoonlijke projecten
  • de beste jobs in de regio voor VTI-leerlingen

Voor bedrijven

Voor de jobbeurs op 25 februari 2021 bieden we de mogelijkheid aan bedrijven die zich komen voorstellen aan onze eindejaarsleerlingen. Een driehonderdtal leerlingen uit de verschillende studiegebieden die onze school rijk is kunnen kennismaken met bedrijven die aansluiten bij hun opleiding en/of interesse. Tevens komen er ook een vierhonderdtal leerlingen kennismaken met het oog op het zoeken naar een toekomstig stagebedrijf.

Deelname en sponsoring
De deelname aan de jobbeurs is gratis, maar de optie bestaat om  uw bedrijfslogo op onze t-shirts te laten drukken. Het zou daarbij om een 1800 stuks gaan die door onze leerlingen en personeel gedragen worden o.a. op onze infodag van 16 mei 2020 en op tal van andere activiteiten. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de jobbeurs en/of sponsoring neem dan gerust contact op met Lieven De Vos 0477/35.84.71, lieven.devos@vtiaalst.be of Tina Redant 053/73.92.34 , tina.redant@vtiaalst.be.

Voor werkzoekenden en oud-leerlingen

Ben je op zoek naar een job? Dan is een bezoek aan de virtuele jobbeurs op 25 februari 2021 absoluut een must! Bedrijven uit de buurt met open vacatures komen zich voorstellen. Zo kom je te weten welke bedrijven in de buurt op zoek zijn naar nieuwe werkkrachten en kan je meteen een babbeltje slaan met je potentiële werkgever. 

Schrijf 25 februari alvast in je agenda en hou onze website in de gaten: binnenkort verschijnt hier alle praktische informatie!

Indien je het jobevent wenst te bezoeken, stuur een mail naar tina.redant@vtiaalst.be of naar lieven.devos@vtiaalst.be .
Op deze manier kunnen wij uw aanwezigheid registreren.

Deelnemende bedrijven jobbeurs 25/02/2021