7 februari 2019
Jobbeurs

23 en 24 februari 2019
Verfijnd eetfestijn

16 maart 2019
Openlesmoment in de eerste graad

11 mei 2019
INFODAG

Circulus 3, ondernemend onderwijs in de kijker op 6 en 7 mei 2011

CIRCULUS is aan zijn derde editie toe. Tijdens een ontmoetingsmoment op 6 en 7 mei 2011 zet VTI-Aalst de samenwerking en synergie tussen' onderwijs voor wetenschap en techniek' en 'ondernemingen' opnieuw in de kijker. Dit gebeurt in samenwerking met KaHo Sint-Lieven (campus Dirk Martens), Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen, VoKa Dender en met steun van de stad Aalst en de Provincie Oost-Vlaanderen.

Wat zijn onze doelstellingen?

  • VTI-Aalst viert in 2011 zijn 100-jarig bestaan. CIRCULUS kadert in de jubileum-activiteiten. VTI-Aalst heeft immers een jarenlange traditie in samenwerken met ondernemingen. Meer nog, de school ontstond vanuit het initiatief van plaatselijke industriëlen…
  • VTI-Aalst beschikt over opleidingen in zowat alle sectoren met knelpuntberoepen. Er zijn ruime tewerkstellings-mogelijkheden in technische beroepen. We bieden bedrijven een forum om hun vacatures kenbaar te maken.
  • VTI-Aalst biedt ondernemingen de mogelijkheid om hun werknemers te laten bijscholen via het aanbod volwassenenonderwijs.
  • VTI-Aalst gaat in overleg met ondernemingen op zoek naar welke technologische mogelijkheden en technieken er samen ontwikkeld kunnen worden en over welke competenties jonge mensen toekomstgericht moeten beschikken.
  • VTI-Aalst geeft ondernemingen de mogelijkheid hun nieuwe technologieën en/of producten kenbaar te maken aan een breed publiek.
  • VTI-Aalst brengt ondernemingen, organisaties en scholen samen op één locatie. Dit biedt mogelijkheden tot uitbouw van nieuwe partnerschappen.

Meer info en het volledige programma op: www.circulus.be

Smartschool
Inschrijvingen
Restaurant R33
Circulus 3
VTI wordt 100 jaar
Boekenbeurs en -lijsten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de allerlaatste activiteiten van onze scholengroep.


Nieuwsbrief R33

Ons didactisch restaurant wenst u graag op de hoogte te houden van de allerlaatste weekmenu's!


Links